Τους αθλητικούς χώρους και τις αθλητικές εγκαταστάσεις αρμοδιότητας του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων (Π.Ε.Α.Κ.Ι.) επισκέφθηκαν ο   Αντιπεριφερειάρχης, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού Βασίλειος Γοργόλης και ο  Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ιωαννίνων Κώστας Σιαράβας. Εκ μέρους της Επιτροπής Διοίκησης του Π.Ε.Α.Κ.Ι. τους υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος  Παντελής Κολόκας και τα μέλη Ελπινίκη Μπάρκα, Αλεξάνδρα Κασσιούμη και Κωνσταντίνος Μελάς.

 

Από την επίσκεψη και την ενημέρωση που έγινε, διαπιστώθηκε ότι η Επιτροπή Διοίκησης έχει ξεκινήσει την υλοποίηση αρκετών εργασιών σε όλους τους αθλητικούς χώρους που ανήκουν στο Π.Ε.Α.Κ.Ι., έργο στο οποίο όπου χρειάστηκε συνέδραμε και η Περιφέρεια.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλειος Γοργόλης ανέφερε ότι: ‘’Η Διοίκηση του Π.Ε.Α.Κ.Ι. συνεχίζει το άκρως αποτελεσματικό, μέχρι σήμερα, έργο της και απέδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Οι εγκαταστάσεις και οι χώροι άθλησης αλλάζουν όψη προς το καλύτερο, οι αθλητές της πόλης μας, με την επανεκκίνηση των αθλητικών δρώμενων, πραγματικά θα βρεθούν μπροστά σε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Τέτοιας εμβέλειας, ποιότητας και ποσότητας παρεμβάσεις είχαν χρόνια να γίνουν στους χώρους αυτούς’’.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Σιαράβας τοποθετήθηκε λέγοντας: ‘’Το προηγούμενο διάστημα η Περιφέρεια Ηπείρου συνέδραμε, όπου της ζητήθηκε, την Διοίκηση του Π.Ε.Α.Κ.Ι. στο έργο της και σήμερα με χαρά διαπιστώνουμε ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στις εγκαταστάσεις και τους χώρους άθλησης. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Διοίκηση καθώς με την επανεκκίνηση των αθλητικών γεγονότων οι πολίτες θα διαπιστώσουν το μέγεθος των εργασιών και των παρεμβάσεων».

 

Από την πλευρά του ο πρόεδρος Παντελής Κολόκας εξέφρασε την   ικανοποίηση για την επίσκεψη των Αντιπεριφερειαρχών, ευχαρίστησε την Περιφέρεια Ηπείρου για την άμεση συνδρομή της σε ο, τι απαιτήθηκε, προσθέτοντας τα εξής: "Ως Διοίκηση του Π.Ε.Α.Κ.Ι. πήραμε μια δύσκολη απόφαση από τον πρώτο μήνα ανάληψης των καθηκόντων μας. Με την στήριξη της Γ.Γ. Αθλητισμού, ξεκινήσαμε μεγάλες παρεμβάσεις σε όλους τους χώρους ευθύνης του Π.Ε.Α.Κ.Ι. με σχέδιο, προγραμματισμό και συνεργασίες, καθώς και με την ανεκτίμητη συνεισφορά των εργαζομένων. Ακόμη και κατά την έναρξη των περιοριστικών μέτρων, τηρώντας την κείμενη Νομοθεσία και όλους τους κανόνες προστασίας, προβήκαμε σε πολλές βελτιωτικές εργασίες στις υποδομές και τον περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων του Π.Ε.Α.Κ.Ι.. Με την ολοκλήρωση αυτών, θα παρουσιάσουμε συνολικά τις μέχρι τώρα παρεμβάσεις μας αλλά και την πρότασή μας για την συνολική ανάπλαση του πάρκου της Λιμνοπούλας, στους πολίτες της πόλης μας".

 

 

Ο δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της πλοήγησή σας