Sidebar

Baronos Michail TositsasΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΤΟΣΙΤΣΑ (Φ.Ε.Τ.)

Αγαπητοί φίλοι,

Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Αποφοίτων της Φοιτητικής Εστίας Βαρώνου Μιχαήλ Τοσίτσα (Φ.Ε.Τ.)

Η δημιουργία του συλλόγου μας έγινε από την ανάγκη να θυμούνται οι παλαιότεροι υπότροφοι και να διδάσκονται οι νεότεροι, το μέγεθος και τη σημασία της προσφοράς της Φ.Ε.Τ.

Ιδιαίτερα δεν πρέπει να ξεχνάμε το δημιουργό της, Εθνικό Ευεργέτη Μιχαήλ Τοσίτσα, που με ανάλογη επίκλησή του ζητάει να τον έχουμε στους στοχασμούς μας και να μην τον λησμονήσουμε.

Εδώ χρειάζονται δυο λόγια για τη ζωή του για να κατανοήσουμε καλύτερα τη στερνή του επιθυμία. Καταγότανε από το Μέτσοβο και ήταν γιός του Κωνσταντίνου Τοσίτσα. Γεννήθηκε στο Λιβόρνο το 1885 και πέθανε στη Λωζάνη το 1950. Δεν είχε επισκεφτεί ποτέ την Ελλάδα, δεν γνώριζε Ελληνικά και δεν είχε απογόνους.
Όμως είχε Ελληνική παιδεία και ήταν «Έλληνας Βυζαντινός Ορθόδοξος», όπως είχε χαρακτηριστικά δηλώσει στα τελευταία του στον εκλεκτό και έμπιστο φίλο του Ευάγγελο Αβέρωφ. Από τον τελευταίο πείσθηκε ύστερα από σειρά επιστολών και επαφών, για πολλά χρόνια, να διαθέσει σημαντικό μέρος της περιουσίας του, που διαφορετικά θα πήγαινε στο Ελβετικό κράτος, για έργα στην ιδιαίτερη πατρίδα του και στην Αθήνα.

Αυτή τη δωρεά ο Ευάγγελος Αβέρωφ αξιοποίησε με τον πιο αποδοτικό και ανιδιοτελή τρόπο εκτελώντας σειρά μεγάλων και γνωστών έργων, μεταξύ των οποίων και η Φοιτητική Εστία στην Κηφισιά για Γιαννιώτες και Θεσπρωτούς Φοιτητές.

Με τη δημιουργία της ιστοσελίδας ο Σύλλογος αποβλέπει στην αμφίδρομη επικοινωνία με τα μέλη του.

Έτσι θα συγκεντρώνονται προτάσεις, πληροφορίες, αναμνήσεις και κάθε άλλο υλικό από τους αποφοίτους για περαιτέρω αξιοποίησή τους.

Παράλληλα η επικοινωνία του συλλόγου με τα μέλη, για τις εκδηλώσεις και την αλληλοβοήθεια μεταξύ των, θα συμβάλουν αποδοτικότερα στην ευόδωση των σκοπών του για την ανύψωση της πνευματικής, πολιτιστικής και οικονομικής ζωής της Ηπείρου και του τόπου μας γενικότερα.

Ο βαρώνος Μιχαήλ Τοσίτσας ήταν ο εγγονός του Κωνσταντίνου Τοσίτσα, αδερφού του ευεγέρτη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Μιχαήλ Τοσίτσα. Ο παππούς του έχει εγκατασταθεί στο Λιβόρνο από τις αρχές του 19ου αιώνα, όπου απέκτησε μεγάλη περιουσία, αλλά και τον κληρονομικό τίτλο του βαρώνου. Μετά το θάνατό του ο πατέρας του ευεγέρτη, Αναστάσιος, εγκαταστάθηκε στο Παρίσι, όπου ίδρυσε την «Τράπεζα Μιχαήλ και Αναστάσιου Τοσίτσα», η οποία γνώρισε μεγάλη ανάπτυξη.

Ο Μιχαήλ Τοσίτσας γεννήθηκε το 1885 στο Παρίσι. Σπούδασε φιλολογία στη Σορβόννη. Ασχολήθηκε με την ποίηση, την κλασική μουσική και τη φιλοσοφία. Ήταν πολύ επηρεασμένος από τις θεωρίες του Μπέρξον. Τύπος μονηρής, δεν έδειχνε κανένα ενδιαφέρον για τις τραπεζικές επιχειρήσεις του πατέρα του. Τα ενδιαφέροντα του Μιχαήλ Τοσίτσα ήταν ακατανόητα για την οικογένειά του. Τον πατέρα του απασχολούσε ένα βασικό πρόβλημα. Όλοι τον θεωρούσαν άχρηστο, ανίκανο και αιθεροβάμονα. Ο πατέρας του μάλιστα σκεπτόταν να ζητήσει να κηρυχθεί ο γιός του σε κατάσταση «απαγορεύσεως». Όταν ο Αναστάσιος Τοσίτσας αποδήμησε στα 1937, τη διαχείριση της περιουσίας του ανέλαβε ο Μιχαήλ. Ανέπτυξε τέτοια δραστηριότητα που διέψευσε τους φόβους του πατέρα του. Έκανε επενδύσεις σε ακίνητα στην Ελβετία και σε χρεόγραφα στην Αμερική και στον Καναδά, επενδύσεις στην Αργεντινή, στην Ισπανία, στην Πορτογαλία, καθώς και στην Αγκόλα, που ήταν τότε αποικία της Πορτογαλίας.

Για το Μέτσοβο, το έτος 1937 υπήρξε καθοριστικό, όταν εικοσιπέντε Μετσοβίτες ίδρυσαν τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Μετσόβου. Η διοίκηση του συλλόγου, με αντιπρόεδρο τον Ευάγγελο Αβέρωφ, στην προσπάθειά της να βοηθήσει το Μέτσοβο, σκέφτηκε να απευθυνθεί στους απόγονους των μεγάλων μετσοβιτών ευεγερτών. Από τη γαλλική πρεσβεία εντοπίστηκαν στον τηλεφωνικό κατάλογο του Παρισιού τρεις καταχωρίσεις με το όνομα Tositsa, μία βαρώνη Τοσίτσα, ένας βαρώνος Κωνσταντίνος Τοσίτσας και ένας άλλος βαρώνος Μιχαήλ Τοσίτσας. Ταχυδρομήθηκε σε όλους η ίδια ευγενική επιστολή. Η βαρώνη Τοσίτσα δεν απάντησε καθόλου. Ο βαρώνος Κωνσταντίνος Τοσίτσας επέστρεψε την επιστολή με τας εξής σχόλια : «Πληροφορώ αυτούς τους κυρίους ότι δεν θέλω να έχω καμία σχέση με το Μέτσοβο και την Ελλάδα». Ο βαρώνος Μιχαήλ Τοσίτσας ήταν ο μόνος που απάντησε θετικά. Σε ένα ευγενέστατο γράμμα έγραφε πως μόλις πέθανε ο πατέρας του και πως, αν και όταν ανακάλυπτε τα περιουσιακά του στοιχεία στην Ελλάδα, προθυμότατα θα βοηθούσε. Πρόσθετε σε ένα υστερόγραφο ότι μεταξύ των υπογραφών έκρινε και μία υπογραφή ενός «κυρίου Ευαγγέλου Αβέρωφ» και ρωτούσε αν επρόκειτο περί συγγενούς του μεγάλου ευεργέτη Γεωργίου Αβέρωφ, γιατί τότε θα υπήρχε κάποια συγγένεια μεταξύ αυτού και του υπογραφόμενου Αβέρωφ, συγγένεια όμως που αγνοούσε τον βαθμό της. Τότε ο Ευάγγελος Αβέρωφ του έγραψε απευθείας και από εκείνη τη στιγμή αρχίζει μια αλληλογραφία που στους επόμενους μήνες γίνεται όλο και πυκνότερη. Δημιουργείται και καλλιεργείται ένα ενδιαφέρον για το παρελθόν και για το μέλλον του Μετσόβου. Ο Τοσίτσας δεν είχε δεσμούς με την πατρίδα του, δε μιλούσε ελληνικά ούτε είχε επισκεφτεί ποτέ την Ελλάδα. Ενδιαφερόταν όμως ζωηρά για οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστορία της οικογένειάς του καθώς και με τις ρίζες του. Είναι άνθρωπος μονήρης και εσωστρεφής, με μεγάλη πνευματική καλλιέργεια. Ιδιαίτερα τον συγκινεί η ιδέα πως υπάρχει ακόμη στο Μέτσοβο το ερειπωμένο πατρογονικό των Τοσιτσαίων όπως τους γνώριζε ο Ευάγγελος.

Δέκα χρόνια διαρκεί η αλληλογραφία των δύο αντρών, χωρίς ποτέ να έχουν γνωριστεί από κοντά. Και τα γράμματα αυτά δεν είναι σύντομα, αλλά πολυσέλιδα και πλούσια σε περιεχόμενο, σε σκέψεις και συναισθήματα. Στην αλληλογραφία του Τοσίτσα που ανοίχτηκε μετά τον θάνατό του, βρέθηκαν σελίδες επιστολών με τον χαρακτηριστικό γραφικό χαρακτήρα του Αβέρωφ, καθώς και πλήθος δημοσιευμάτων από ελληνικές εφημερίδες που του έστελνε ο Αβέρωφ σχετικά με το Μέτσοβο, καθώς και ένα λεπτομερές γενεαλογικό δέντρο των δύο οικογενειών σχεδιασμένο σε μεγάλο χαρτί απ’ τον Ευάγγελο. Ο συγγενικός δεσμός των δύο αντρών είχε διελευκάνθη και η ικανοποίηση του βαρώνου ήταν μεγάλη. Ο Ευάγγελος Αβέρωφ ήταν δισέγγονος του Αυγερινού Αβέρωφ, μεγαλύτερου αδερφού του εθνικού ευεγέρτη Γεωργίου Αβέρωφ.

Γεγονός είναι ότι ο αρχικός στόχος της αλληλογραφίας μεταξύ Αβέρωφ και Τοσίτσα ήταν (και παρέμεινε μέχρι τέλος) η οικονομική συμβολή του τελευταίου στην ανάπτυξη του Μετσόβου. Θα πρέπει εδώ να επισημάνουμε την γνήσια φιλική σχέση που αναπτύχθηκε στην πορεία μεταξύ των δύο αντρών. Κατά την περίοδο του πολέμου, ο Αβέρωφ συνελήφθη από τους Ιταλούς και μεταφέρθηκε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης στην Ιταλία. Βρισκόμενος στη φυλακή, ζήτησε δύο φορές χρήματα απ’ τον Τοσίτσα, περίπου 600 δολάρια συνολικά, με την υπόσχεση αν επιζήσει του πολέμου, να του τα επιστρέψει. Πραγματικά, μόλις ελευθερώθηκε, η πρώτη πράξη του ήταν να γυρίσει τα 600 δολάρια στον Τοσίτσα.

Δύο χρόνια μετά το τέλος του πολέμου, ο Τοσίτσας εκδηλώνει την επιθυμία να γνωρίσει από κοντά τον Αβέρωφ, και οι δύο μαζί να μελετήσουν πώς θα τροποποιούσε την διαθήκη του, που είχε κιόλας συντάξει σε γενικές γραμμές. Είχανε όμως και ένα άλλο θέμα. Ο Μιχαήλ Τοσίτσας ήταν ανύπαντρος και ο ξάδελφός του Κωνσταντίνος (αυτός που δεν ήθελε να έχει καμιά σχέση με το Μέτσοβο και την Ελλάδα) δεν είχε παιδιά. Έτσι, με το θάνατο του Μιχαήλ Τοσίτσα θα έσβηνε και το όνομα. Σε πολλά γράμματά του είχε υπογραμμίσει την ανάγκη να επιβιώσει το όνομα και πρότεινε στον Αβέρωφ να είναι ο εκτελεστής της διαθήκης του, παίρνοντας όμως και το όνομα Τοσίτσας, πράγμα που αυτός δέχτηκε.

Μαζί οι δύο άντρες συνέταξαν τη νέα διαθήκη. Ο Τοσίτσας θα προικοδοτούσε το «Ίδρυμα βαρώνου Μιχαήλ Τοσίτσα» με το ποσό των 1.700.000 δολαρίων! Σκοποί του ιδρύματος θα ήταν η εκτέλεση έργων δημοσίας ωφέλειας. Ισόβιος πρόεδρος ορίστηκε ο Ευάγγελος Αβέρωφ, ο οποίος και τον είδε τελευταία φορά τον Αύγουστο του 1950. Ήταν βαριά άρρωστος και νοσηλευόταν σε κλινική. Πέθανε ύστερα από λίγους μόλις μήνες στην Ελβετία, στις 18 Οκτωβρίου 1950.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ίων Πάσχος

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ιωάννης Δάλλας

Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Λάμπρος Φωτίου

ΤΑ ΜΕΛΗ

Νικ. Βατάλης
Κων/νος Κοντός
Δημ. Αναγνώστου
Κων/νος Τζώης

Άποψη της φοιτητικής εστίας

Άποψη της Φοιτητικής Εστίας ΤΟΣΙΤΣΑ

Βρείτε το λεύκωμα της Φ.Ε.Τ. εδώ (pdf).

 

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΤΟΣΙΤΣΑ*
       
Επώνυμο Όνομα Σχολή Τόπος καταγωγής
  1954    
Νουτσόπουλος Γεώργιος Ε.Μ.Π. Δίλοφο
  1955    
Βρέλλης Παύλος Καλών Τεχνών Ιωάννινα
Ζηκίδης Φωκίων Φυσικομαθηματική Συρράκο
Κοσοβίτσας Χρηστος Φυσικομαθηματική Κάτω Ραβένια
Λάμπρου Νικόλαος Φυσικομαθητική Ιωάννινα
Μπέλλος Στυλιανος Φιλοσοφική Παραμυθιά
Μπέμπης Σωκράτης Νομική Φιλιάτες
Παππάς Δημήτριος Γεώργιος Ιατρική Ιωάννινα
Παππάς Χριστόδ. Γεώργιος Ιατρική Κοσμηρα
Πριμηκύρης Δημήτριος Ιατρική Έλατοχώρι
Σπύρου Σπϋρος Νομικη Άλποχώρι
  1957    
Βλέτσας Δημήτριος Φυσικομαθηματική Ιωάννινα
Γεωργίου Γρηγόριος Ε.Μ.Π. Δελβινάκι
Γκόντας Γεώργιος Ιατρική Καστρίτσα
Γκριμπογιάννης Γεώργιος Φυσικομαθητική Συρράκο
Γκρόζας Βασίλειος Καλών Τεχνών Παλαιόπυργος Ιω.
Γούλας Κων/νος Ιατρική Χουλιαράδες
Γραμματικόπουλος Δημήτριος Ιατρική Ιωάννινα
Ζιώγας Απόστολος Φυσικομαθηματική Ιωάννινα
Κατσιφός Παναγιώτης Νομική Φορτώσι Ιω.
Κονταξής Τηλέμαχος Πάντειος Κουτσελιό
Κοτόρτσης Λάμπρος Πάντειος Καλέντζι
Μπαλτογιάννης Σταύρος Καλών Τεχνών Πεδινή
Μπλάτσιος Απόστολος Νομική Ασπράγγελοι
Νάτσης Χρήστος Ε.Μ.Π. Κόνιτσα
Ντίνος Γεώργιος Νομική Δεσποτικό
Σκόπας Νικόλαος Μετεκπαίδευση Τσαμαντάς Θεσπρ.
Σταύρου Κων/νος Νομική Μέτσοβο
Τόλης Βασίλειος Ιατρική Αμπελοχώρι
Χαρίσης Βασίλειος Ε.Μ.Π. Ιωάννινα
  1958    
Αϊβατίδης Γεώργιος Ιατρική Ιωάννινα
Γεωργιάδης Θεόδωρος Ιατρική Ιωάννινα
Ζιώγας Δημήτριος Σωματικής Αγωγής Ιωάννινα
Καλανταρίδης Νικόλαος Ε.Μ.Π. Ανατολή
Κάλος Αλέξανδρος Ιατρική Ασπροχώρι
Κασιούμης Αδαμάντιος Ιατρική Σταυράκι
Κατσάρης Γεώργιος Φυσικομαθηματική Ιωάννινα
Λέλος Μύρων Ε.Μ.Π. Ιωάννινα
Λώρας Ανέστης Νομική Πεντόλακκος
Οικονόμου Πλάτων Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Αρίστη
Παπαδημητρίου Νικόλαος Γεωπονική Πλαίσια
Σίτος Σπυρίδων Φιλοσοφική Δωδώνη
Τόπης Δημήτριος Ιατρική Μέτσοβο
  1959    
Γελέκης Εύστάθιος Γεωπονική Ιωάννινα
Δέμος Αθανάσιος Φιλοσοφική Δρυμάδες
Ζούκης Ιωάννης Γεωπονική Ιωάννινα
Καραφέρης Γεώργιος Ιατρική Ιωάννινα
Κατσάνος Χαρίλαος Φιλοσοφική Συρράκο
Οικονόμου Αντώνιος Φυσικομαθηματική Παραμυθιά
Παπαγεωργίου Ματθαίος Καλών Τεχνών Κάτω Πεδινα
Παπαδημητρίου Γεώργιος Φαρμακευτική Ιωάννινα
Ρούτης Νικόλαος Φιλοσοφική Πολύδωρο
Σκαρλάτος Γεώργιος Νομική Τσαμαντάς Θεσπρ.
Τζώρτζης Νεοπτόλεμος Ε.Μ.Π. Παραμυθιά
Τσέβης Γεώργιος Ιατρική Πωγωνιανή
Τσίτος Νικόλαος Ιατρική Ιωάννινα
Φίτσιος Χρήστος Φιλοσοφική Δόλιανη
Χρηστίδης Βύρων Ε.Μ.Π. Ιωάννινα
  1960    
Γιαννικώστας Σωτήριος Γεωπονική Πράμαντα
Καλαντζής Ηρακλής Γεωπονική Ιωάννινα
Καρακατσούλης Παναγιώτης Γεωπονική Μεσοβούνι
Κούλας Δημήτριος Οδοντιατρική Δεμάτι
Μακατσώρης Χρήστος Φυσικομαθηματική Ηγουμενίτσα
Μαρέτας Θεόφιλος Γεωπονική Παραμυθιά
Ντέμος Δημήτριος Οδοντιατρική Χουλιαράδες
Πάνος Ιωάννης Οδοντιατρική Ραφταναίοι
Παππάς Δημήτριος Ο.Τ.Ε. Πετροβούνι
Παππάς Ηλίας Ιατρική Πεστά
Πάσχος Βασίλειος Γεωπονική Παραμυθιά
Σούλης Ευάγγελος Φιλοσοφική Τσαμαντάς Θεσπρ
Τσαρπέλας Αχιλλεύς Α.Σ.Ο.Ε.Ε Παλαιοχώρι Μπότ
Τσίκος Κων/νος Γεωπονική Πράμαντα
Τσίρος Ελευθέριος Φυσικομαθηματική Μοσπίνα
Φώτσης Στέφανος Φιλοσοφική Βλαχώρι Θεσπρ.
  1961    
Βατάλης Νικόλαος Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Ελατοχώρι
Γερογιάννης Φαίδων Φυσικομαθηματική Άγιος Μηνάς
Λάμπρος Δημήτριος Φυσικομαθηματική Βαπτιστή
Λώλης Δημήτριος Ιατρική Κοσμηρά
Παπαθανασίου Ευάγγελος Γεωπονική Γαβρισιοί
Πρασούλης Αλέξιος Φιλοσοφική Μηλέα Μετσόβου
Τζίμας Ευάγγελος Γεωοπονική Ιωάννινα
Τόμος Παντελής Φυσικομαθηματική Πωγωνιανή
Φάης Γεώργιος Φαρμακευτική Μέτσοβο
  1962    
Γουργούλης Γρηγόριος Ιατρική Ιωάννινα
Θεοχάρης Ιωάννης Φιλοσοφική Καλαρρύτες
Κωνσταντινίδης Αντώνιος Οδοντιατρική Βαπτιστή
Λεβέτσιος Αχιλλεύς Φιλοσοφική Φιλιάτες
Παντόστης Τριαντάφυλλος Γυμν. Ακαδημία Μέτσοβο
Παππάς Χριστόφορος Γεωπονική Κοσμηρά
Πλαχούρας Αδαμάντιος Παιδαγωγική Ακαδημία Μηλιά Μετσόβου
Πούλιος Γεώργιος Ε.Μ.Π. Τσεπέλοβο
Ραμαντζάς Δημήτριος Ιατρική Μοναστήρι
Σιωμάλας Γεώργιος Ιατρική Ιωάννινα
Τουρμούσογλου Ελευθέριος Φυσικομαθηματικος Νεοκαισάρεια
Τριανταφυλλίδης Γεώργιος Ιατρική Δίλοφο
Τσουτσοπλίδης Γεώργιος Ιατρική Μέτσοβο
Ψαρράς Ναπολέων Ανωτάτη Βιομηχανική Κόντσικα
  1963    
Βακάλης Στέφανος Φιλοσοφική Τσερίτσανα
Βαρτζιώτης Βασίλης Νομική Κατσικάς
Γιώτης Χρήστος Ιατρική Πράμαντα
Δασούλας Δημήτριος Νομική Μέτσοβο
Δημόπουλος Ηρακλής Ιατρική Δελβινάκι
Δούλης Ιωάννης Γυμν. Ακαδημία Πεντόλακκος
Ζάρρας Θεόδωρος Ανωτέρα Ταχυδρομική Καστρίτσα
Ζώης Γρηγόριος Νομική Κουκλιοι
Καρακαλπάκης Λεωνίδας Ιατρική Ιωάννινα
Κοκοθάκης Γεώργιος Ιατρική Καλαρρύτες
Μαγειρίας Ιωάννης Υπομηχανικών Μηλια Μετσόβου
Μέγας Κων/νος Φιλοσοφική Ζίτσα
Μελισσόβας (Σιάφας) Βασίλειος Φιλοσοφική Μέτσοβο
Μητροκώστας Δημήτριος Νομική Ανατολική Κράψη
Νύχτης Γεώργιος Ιατρική Καλαρρύτες
Παπαδόπουλος Μιχαήλ Φυσικομαθηματική Ιωάννινα
Παπαλουκάς Λουκάς Φυσικομαθηματική Μάλιστα
Παπαχρήστος Αντώνιος Οδοντιατρική Αμπελοχώρι
Πέτσιος Διομήδης Φυσικομαθηματική Νήσος Ιωαν.
Πλατάρης Γεώργιος Ραδιοτεχνική Μέτσοβο
Ρέντζος Παναγιώτης Οδοντιατρική Ελατοχώρι
Ρόκος Δημήτριος Ε.Μ.Π. Ιωάννινα
Σακκάς Αντώνιος Ε.Μ.Π. Ιωάννινα
Σιαφάκας Αλέξανδρος Ιατρική Ιωάννινα
Σούκας Πέτρος Ιατρική Καλούνι Θεσπρ.
Σούλτης Γεώργιος Φυσικομαθηματική Ιωάννινα
Στάθης Γρηγόριος Θεολογική Γερακάρι
Τόδουλος Κων/νος Νομική Πράμαντα
Τσιπούρης Δημήτριος Οδοντιατρική Μέτσοβο
Φάης Γεώργιος Ιατρική Μέτσοβο
Φωτίου Λάμπρος Φυσικομαθηματική Βασιλόπουλο
Χαρίτος Βασίλειος Φιλοσοφική Βαλανιδιά
Χρόνης Στέργιος Ραδιοτεχνική Μέτσοβο
  1964    
Αναγνώστου Χρήστος Φιλοσοφική Πλατανούσα
Αναστασίου Νικόλαος Φιλοσοφική Αμπελοχώρι
Βαζαλούκας Γεώργιος Φιλοσοφική Ιωάννινα
Βελογιάννης Γιώργος Ε.Μ.Π. Ιωάννινα
Βούλγαρης Γεώργιος Νομική Πράμαντα
Γιαννάκης Χρήστος Ιατρική Σκλίβανη
Γκατζόγιας Απόστολος Ιατρική Καλαρρύτες
Δήμας Αναστάσιος Ε.Μ.Π. Καστρι Θεσπρ.
Δημητρούλας Πολύκαρπος Φιλοσοφική Χουλιαράδες
Ελευθεριάδης Ιωάννης Ε.Μ.Π. Ιωάννινα
Ζούβιας Ηλίας Νομική Μέτσοβο
Μακρίδης Γεώργιος Φυσικομαθηματική Ιωάννινα
Μπαλταντζής Σπυρίδων Φυσικομαθηματική Συρράκο
Μυριούνης Σπυρίδων Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Βίτσα Ζαγορίου
Νόλας Ιωάννης Γεωπονική Βωβούσα
Οικονόμου Χρήστος Γεωπονική Χρυσοβίτσα
Πάσχος Ιωάννης Νομική Μέτσοβο
Τσιμόπουλος Κων/νος Ιατρική Λεπτοκαρυα
Φασούλας Θεόδωρος Φυσικομαθηματική Καλαρρύτες
Χάϊδος Δημήτριος Φιλοσοφική Πετροβούνι
  1965    
Βλάχος Κων/νος Φιλοσοφική Καλέντζι
Γιαννούλας Χρήστος Φιλοσοφική Ελληνικό
Γιούρης Στέργιος Ραδιοτεχνική Μέτσοβο
Μαργιόλης Κων/νος Ε.Μ.Π. Ιωάννινα
Μπάμπας Γεώργιος Φυσικομαθηματική Μέτσοβο
Μπασογιάννης Αθανάσιος Φυσικομαθηματική Ιωάννινα
Πατσιούρας Χαράλαμπος Γεωπονική Παραμυθια
  1966    
Δασούλας Απόστολος Φιλοσοφική Μέτσοβο
Ζούβιας Νικήτας Ραδιοτεχνική Μέτσοβο
Κοντος Κων/νος Οδοντιατρική Ξηρόλοφος Θεσπρ.
Κώτσης Παύλος Φυσικομαθηματική Λίμνη Πωγωνίου
Μαγκλάρας Θεόδωρος Γεωπονική Ασπροκλήσι Θεσπρ.
Μπέσης Λάζαρος Νομική Σαλονίκη Θεσπρ.
Πλάνας Παναγιώτης Σιβιτανίδειος Μηλιά Μετσόβου
Τζιάλλας Παντελής Γεωπονική Χίνκα Κουρέντων
Τσιάρας Γεώργιος Γυμν. Ακαδημία Ιωάννινα
Τσίμπας Ιωάννης Ήφαιστος Μέτσοβο
  1967    
Γκαρτζονίκας Νικόλαος Φυσικομαθηματική Συρράκο
Εξάρχου Βασίλειος Τηλεοράσεως Δολιανα
Ζάνης Νικόλαος Φυσικομαθηματική Παρακάλαμος
Ζιώγας Γεώργιος Ε.Μ.Π. Ιωάννινα
Κατσίκης Απόστολος Φυσικομαθηματική Ιωάννινα
Κίτσιος Γεώργιος Ραδιοτεχνική Κληματιά
Κουτσαμάνης Βασίλειος Ιατρική Μέτσοβο
Μαγειρίας Ιωάννης Φυσικομαθηματική Μηλιά Μετσόβου
Μητσώνης Ιωάννης Ιατρική Νίστορα
Μοσχέτας Απόστολος Φυσικομαθηματική Σταυράκι
Μπέτζιος Βασίλειος Γεωπονική Βασιλικο
Νάκας Κυριάκος Ε.Μ.Π. Ιωάννινα
Παλαμάς Απόστολος Θεολογική Ανήλιο
Παπαϊωάννου Κων/νος Φυσικομαθηματική Πλατανιά
Πάσχος Απόστολος Ιατρική Μέτσοβο
Ποσποτίκης Μιχαήλ Ιατρική Ιωάννινα
Σίντος Χριστόδουλος Τηλεοράσεως Πεδινή
Τζώτζος Διομήδης Φυσικομαθηματική Γοργοπόταμος
Τσέφος Ιωάννης Φιλοσοφική Λιγοψά
Φραγκάκης Εμμανουήλ Φιλοσοφική Ιωάννινα
Χρυσοβιτσινός Ιωάννης Ιατρική Ιωάννινα
  1969    
Αναγνωστόπουλος Ανδρέας Μετεκπαίδευση Καστανια Κόνιτσας
Αυδίκος Κων/νος Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Συρράκο
Βασιλείου Γεώργιος Υπομηχανικών Χουλιαράδες
Κίτσιος Κων/νος Φυσικομαθηματική Δεμάτι
Λέτσιος Παντελής Γυμν. Ακαδημία Ασπροχώρι
Μπαλωμένος Κων/νος Φυσικομαθηματική Βασιλόπουλο
Πασχάλης Βασίλειος Γεωπονική Ιωάννινα
Πλαχούρης Αναστάσιος Οδοντριατρική Μηλια Μετσόβου
Τάσιος Βασίλειος Ε.Μ.Π. Χουλιαράδες
Τζούλης Ελευθέριος Νομική Μαυρονόρος
Τσιούμπος Γεώργιος Γυμν. Ακαδημία Μικρή Γότιστα
Φασούλης Δημήτριος Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Λυκόρραχη
Φούφας Ιωάννης Ε.Μ.Π. Μηλια Μετσόβου
  1970    
Γεωργίου Ιωάννης Φυσικομαθηματική Μέτσοβο
Δάφνης Αναστάσιος Πάντειος Μολυβδοσκέπαστο
Κατσίκης Νικόλαος Ιατρική Ιωάννινα
Κολέμπας Μάνθος Ε.Μ.Π. Κεφαλόβρυσο
Λώλος Δημήτριος Φυσικομαθηματική Μαντείο Δωδώνης
Μακρής Ευθύμιος Φυσικομαθηματική Ματσούκι
Μάρης Κων/νος Νομική Μερόπη Πωγωνίου
Μπότσαρης Ιωάννης Φιλοσοφική Παλαιοχώρι Θεσπρ.
Παναγιώτου Δημήτριος Γυμν. Ακαδημία Χίνκα
Παππάς Χρήστος Οδοντιατρική Αυλότοπος Θεσπρ.
Τόλης Βασίλειος Ιατρική Κράψη
Τσουμάνης Φώτιος Ιατρική Μαυροβούνι
Τσώνης Γεράσιμος Ιατρική Άγιοι Πάντες Θεσπρ.
  1971    
Βήττας Χριστόφορος Γυμν. Ακαδημία Μηλιά Μετσ.
Βίννης Ευστράτιος Γεωπονική Πετροβούνι
Γιώτης Ευάγγελος Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Πλαίσια
Γκάρτζιος Στέφανος Ε.Μ.Π. Μυροδάφνη
Ζήνας Ελευθέριος Ε.Μ.Π. ΜπαουσιοΙ
Κάτσενος Ιωάννης Φιλοσοφική Ανω Ραβένια
Μπούκας Βασίλειος Νομική Σταυράκι
Νάτσικος Βασίλειος Ιατρική Κεφαλόβρυσο
Ντόρκος Αριστείδης Γεωπονική Ιτέα Ιωαννίνων
Οικονομίδης Μιχαήλ Καλών Τεχνών Ελαφότοπος
Παπανικολάου Νικόλαος Φιλοσοφική Ψήνα
Πάσχος Κων/νος Γεωπονική Παραμυθιά
Ροντογιάννης Ναπολέων Οδοντιατρική Ιωάννινα
Τζίμας Παναγιώτης Φιλοσοφική Καταράχη
  1972    
Αθανασίου Χρήστος Ιατρική Μέτσοβο
Αυδίκος Ιωάννης Γυμν. Ακαδημία Συρράκο
Γεωργίου Απόστολος Φυσικομαθηματική Ιωάννινα
Δημόπουλος Γεώργιος Νομική Ιωάννινα
Ζήνας Χριστόφορος Ε.Μ.Π. ΜπαουσιοΙ
Ζυγούρης Παναγιώτης Νομική Μονολίθι
Κιτσάκης Γεώργις Θεολογική Βασιλική
Λάγγαρης Χρήστος Φυσικομαθηματική Ιωάννινα
Λιάρος Ευάγγελος Ιατρική Μέτσοβο
Λιάρος Ευάγγελος Νομική Κοκκινιά Θεσπρ.
Μάστακας Ευάγγελος Ιατρική Γοδοβίζι
Μάτσακας Ευάγγελος Ιατρική Μαλούνι Θεσπρ.
Μπόττης Ιωάννης Ε.Μ.Π. Ιωάννινα
Μπούγιας Αθανάσιος Πάντειος Πετροβούνι
Σιάφας Κων/νος Οδοντιατρική Μέτσοβο
Στασινος Ευάγγελος Φιλοσοφική Μονολίθι
Στούμπης Κων/νος Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Φιλιάτες
Τζιμογιάννης Στέφανος Βιομηχανική Ιωάννινα
Τσιμογιάννης Ευάγγελος Ιατρική Σταυράκι
Τσουμάνης Γεώργιος Νομική Κάτω Ραβένια
  1973    
Βασιλείου Γεώργιος Οδοντιατρική Κοσμηρά
Κέντρος Σταύρος Πάντειος Τσαμαντάς Θεσπ
Μπακάλης Στέφανος Νομική Ιωάννινα
Πάσχος Ιων. Γεωπονική Παραμυθιά
Σκαμνέλος Γεώργιος Ε.Μ.Π. Συρράκο
  1974    
Βαγδέρας Ιωάννης Νομική Άρίστη
Βελογιάννης Γιώργος Ε.Μ.Π. Ιωάννινα
Γκέγκας Βασίλειος Ιατρική Άγιοι Σαράντα Β
Δήμος Κονταρέλας Γεώργιος Παύλος Ε.Μ.Π. Φ.Μ.Σ. Πλαίσια Καλαρρύτες
Κυρούσης Κων/νος Βιομηχανική Δίστρατο
Λάλος Γεώργιος Γεωπονική Παραμυθιά
Μαυρογιώργος Χρήστος Φ.Μ.Σ. Μέτσοβο
Ναζίρης Χριστόδουλος Γυμν. Ακαδημία Μέτσοβο
Ξάνθης Γρηγόριος Φ.Μ.Σ. Μέτσοβο
Ρούκης Αθανάσιος Πάντειος Πράμαντα
Ρώιμπας Σπυρίδων Νομική Παλαιοχώρι
Τζοβάρας Παύλος Νομική Παλαιοχώρι Θεσπ
Τσέντης Δημήτριος Βιομηχανική Μέτσοβο
Φασούλης Κων/νος Νομική Λυκόρραχη
  1975    
Βαρσάνης Γεώργιος Ά.Σ.Ο.Ε.Ε. Άνήλιο
Βλαχόπουλος Ευάγγελος Γεωπονική Χίνκα
Γεωργούλης Αναστάσιος Ιατρική Ελεούσα
Γκάμας Αναστάσιος Ε.Μ.Π. Μηλια Μετσ.
Κάτσιος Χρήστος Ιατρική Πλακωτή Θεσπρ.
Κοντογιώργος Χρήστος Όδοντιατριακή Ώραιόκαστρο
Κώτσης Γεώργιος Νομική Ιωάννινα
Λαζάνης Αλκιβιάδης Νομική Πλαίσια
Μικρούλης Σωτήριος Νομική Φιλιάτες
Μπάμπος Πέτρος Φ.Μ.Σ. Ιωάννινα
Σπύρου Φώτιος Φ.Μ.Σ. Ιωάννινα
Συλάκος Δημήτριος Φ.Μ.Σ. Μέτοσοβο
Τσαρούχης Χαράλαμπος Ά.Σ.Ο.Ε.Ε. Άνήλιο
Τσιαλιαμάνης Βασίλειος Νομική Κόνιτσα
Τσιλιγιάννης Κων/νος Ε.Μ.Π. Πράμαντα
Τσιούρης Παναγιώτης Ε.Μ.Π. Ιωάννινα
Χατζηγιάννης Γεώργιος Νομική Ιωάννινα
  1976    
Γέρος Νικόλαος Ιατρική Πλαίσια
Γιαννούλης Γεώργιος Ιατρική Πλαταρια Θεσπρ.
Γκότοβος Αθανάσιος Αγγλική Φιλολογία Κερασέα
Γουδέβενος Ιωάννης Ιατρική Μέτσοβο
Ζιακόπουλος Νικόλαος Φ.Μ.Σ. Αμάραντος Κονίτσης
Κάτσιος Αντώνιος Ιατρική Πλακωτή Θεσπρ.
Μέλιος Κων/νος Οδοντιατρική Φιλιάτες
Μπουρανζής Κων/νος Οδοντιατρική Βασιλόπουλο
Ντούλιας Χαράλαμπος Ε.Μ.Π. Γραμμένο
Παλάσκας Κων/νος Ιατρική Ιωάννινα
Σακελλαρίου Μιλτιάδης Φ.Μ.Σ. Ιωάννινα
Τραϊκάπης Γεώργιος Φ.Μ.Σ. Μηλια Μετσόβου
  1977    
Αυδίκος Δημήτριος Ε.Μ.Π. Ιωάννινα
Δασούλας Απόστολος Α.Σ.Ο.Ε.Ε Μέτσοβο
Κίτνης Παύλος Νομική Χίνκα
Λώλας Βασίλειος Γεωπονική Ελεούσα
Μπίσας Απόστολος Ιατρική Μέτσοβο
Νάκας Θεόδωρος Φαρμακευτική Μέτσοβο
Νάστος Αναστάσιος Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Δωδώνη
Νικολάου Λάμπρος Ε.Μ.Π. Πλακωτή Θεσπρ.
Ντάγκας Δημήτριος Ε.Μ.Π. Χαραυγή Θεσπρ.
Παπαδημητρίου Κων/νος Ιατρική Χίνκα
Πλατάρης Ιωάννης Ιατρική Μέτσοβο
Πρέντζας Ελευθέριος Ε.Μ.Π. Πετροβούνι
Σπάχος Κλεομένης Γυμν. Άκαδημία Μηλια Μέτσοβο
Στρουγγάρης Σπυρίδων Φ.Μ.Σ. Φιλιάτες
Τασούλας Ευρυσθένης Πάντειος Αμεπλια
Τρίτος Μιχαήλ Θεολογική Μέτσοβο
Τσιρώνης Άναστάσιος Νομική Παραμυθιά
Τσιρώνης Θωμάς Φιλοσοφική Ιωάννινα
Φωτιάδης Άπόστολος Γαλλική Φιλολογία Ιωάννινα
  1978    
Βαδεβούλης Τριαντάφυλλος Ε.Μ.Π. Μέτσοβο
Γείτονας Θεμιστοκλής Γυμν. Άκαδημία Συρράκο
Γκαλτέμης Χριστόδουλος Καλών Τεχνών Ιωάννινα
Δάλλας Ιωάννης Ιατρική Μέτσοβο
Ζήνας Δημήτριος Νομική Μπαουσοι
Ιωάννου Άθανάσιος Πάντειος Άγιος Ιωάννης
Κύρος Μιχαήλ Ά.Σ.Ο.Ε.Ε. Δελβινάκι
Νάνος Παναγιώτης Νομική Φορτόσι
Παπαστεφάνου Ροδιανος Ε.Μ.Π. Ιωάννινα
Πέτρης Παναγιώτης Ιατρική Μέτσοβο
Σιάκαρης Κίμων Ε.Μ.Π. Ιωάννινα
Σπύρου Θεόδωρος Οδοντιατρική Πέτρα
Τόκης Ευάγγελος Ά.Σ.Ο.Ε.Ε Καμπή Άρτας
Τσατσούλης Άγαθοκλής Ιατρική Μεγάλη Γότιστα
  1979    
Αναγνώστου Δημήτρης Ε.Μ.Π. Ιωάννινα
Άρβανίτης Ιωάννης Ε.Μ.Π. Κρυσταλλοπηγή Θεσ.
Καχριμάνης Αλέξανδρος Ε.Μ.Π. Ιωάννινα
Καψάλης Άνδρέας ΚΆΤΕΕ Λάιστα
Κωστάκης Νικόλαος Ά.Σ.Ο.Ε.Ε. Γρανίτσα
Μπαϊκούσης Πέτρος Φ.Μ.Σ. Βασιλικο
Μπάος Βασίλειος Φ.Μ.Σ. Μέτσοβο
Μπούσμπουλας Σταύρος Ιατρική Κόνιτσα
Ραπακούσιος Άπόστολος Φ.Μ.Σ. Καστανια Κονίτσης
Τσέφος Θεόδωρος Ιατρική Κοσμηρά
Τσιρογιάννης Κων/νος Ιατρική Μηλια Μετσ.
  1980    
Γείτονας Δημήτριος Γυμν. Άκαδ. Συρράκο
Γκότοβος Σωτήριος Π.Ο.Ε. Κερασέα
Γοργόλης Σωτήριος Ιατρική Ιωάννινα
Γουδέβενος Δημήτριος Ιατρική Μέτσοβο
Καραγιάννης Νικόλαος Ε.Μ.Π.Ηλ. Μιχ. Παραμυθιά
Κυρίτσης Βασίλειος Πάντειος Κόνιτσα
Μάνος Δημήτριος Βιομηχανική Φιλιάτες
Μαραζόπουλος Χριστ. Ε.Μ.Π. Ζερβοχώρι Θεσπρ.
Μήτρου Νικόλαος Ε.Μ.Π. Γκρίμποβο
Νίστας Δημήτριος Πάντειος Μηλιά Μετσόβου
Ντάγκας Κων/νος Ε.Μ.Π. Χαραυγή Θεσπρ.
Ντάγκας Νικόλαος Ιατρική Χαραυγή Θεσπρ.
Παπασπύρου Κων/νος Π.Ο.Ε. Καστρίτσα
Παπαχρήστος Ευάγγελος Ά.Σ.Ο.Ε.Ε. Ελεύθερο
Πριμηκύρης Παναγιώτης Πάντειος Ιωάννινα
Σιούλας Ηλίας Φ.Μ.Σ. Μικρή Γότιστα
Τάτσης Χρήστος Θεολογία Πετροβούνι
Τσέφος Κων/νος ΣΕΛΕΤΕ Ιωάννινα
Τσουμάνης Παναγιώτης Πάντειος Τσεπέλοβο
  1981    
Αγγέλης Φώτιος Βιομηχανική Ιωάννινα
Δάλλας Τιμολέων Φ.Μ.Σ. Μέτσοβο
Ζήγος Πέτρος Πάντειος Μεσοβούνι Θεσπρ.
Καζούκας Γεώργιος Φ.Σ.Μ. Γεωλ. Λάιστα
Κοντονάσιος Αθανάσιος Ε.Μ.Π. Ιωάννινα
Λένας Πέτρος Ε.Μ.Π. Χημ. Ιωάννινα
Μαυρογιώργος Άπόστολος Νομική Μέτσοβο
Μαυρογιώργος Δημήτριος ΚΑΤΕΕ Μέτσοβο
Μελέκης Τιμολέων Φ.Μ.Σ. Ιωάννινα
Μπάρκας Γεώργιος Γεωπονική Ιωάννινα
Νούτσος Νικόλαος Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Λυκόρραχη
Οικονόμου Γεώργιος Ε.Μ.Π. Ιωάννινα
Παπάζης Γεώργιος Γεωπονική Μηλια Μετσόβου
Πέτσιος Βύρων ΚΑΤΕΕ ΠροδρόμιΘ.
Σκαμαντζάρης Δημήτριος Π.Ο.Ε. Ιωάννινα
Τζαλαβράς Θεόδωρος ΚΑΤΕΕ Πετούσι Θεσπρ.
Τζώης Κων/νος Θεολογική Παραμυθια
Τσίγας Κων/νος Νομική Μέτσοβο
Χίσσας Θεόδωρος Νομική Καστρι Θεσπρ.
  1982    
Αργύρης Κων/νος Καλών Τεχνών Βουνοπλαγιά
Βενέτης Γρηγόριος Ε.Μ.Π. Μηχ. Ιωάννινα
Βλάχος Αντώνιος Ιατρική Ώραιόκαστρο
Γκόλιας Λάμπρος Γεωπονική Λογγάδες
Γκοτζαμάνης Οδυσσέας Φιλοσοφική Γκρίκα Θεσ.
Δασούλας Τριαντάφυλλος Νομική Μέτσοβο
Καπέτης Κων/νος Ε.Μ.Π. Ανήλιο
Καπέτης Παντελής Ε.Μ.Π. Ανήλιο
Κάτσενος Γεώργιος Οδοντιατρική Μαργαρίτι Θεσπρ.
Κουλούρας Βασίλειος Ιατρική Βόρ. "Ηπειρος
Κύρος Μιχαήλ Α.Σ.Ο.Ε.Ε Δελβινάκι
Μακρέσιας Λεωνίδας Ιατρική Γεωργάνοι
Μπίκας Παναγιώτης Ε.Μ.Π. Μεταλ. Δωδώνη
Μπίλης Κων/νος Π.Ο.Ε. Ιωάννινα
Νάκος Νικόλαος Α.Σ.Ο.Ε.Ε Αμάραντος
Νίτσας Θεόδωρος Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Μηλια Μετσόβου
Ντούκας Δημήτριος Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Ιωάννινα
Παπαγεωργίου Άγγελος ΣΕΛΕΤΕ Ιωάννινα
Παύλου Σταύρος ΚΑΤΕΕ Κρυσταλλοπηγή Θ.
Σόφιας Βασίλειος Φ.Μ.Σ. Γκρίκα Θεσ.
Τσέτης Στέργιος Γυμν. Ακαδημία Μέτσοβο
Χρόνης Φίλιππος ΚΑΤΕΕ Μέτσοβο
  1983    
Βούτσης Κων/νος Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Δωδώνη
Γρίβας Παναγιώτης Γεωπονική Φοινίκι Θεσπρ.
Δόσης Ελευθέριος Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Αμπελιά Θ.
Ζαχαρέας Ευστράτιος Ε.Μ.Π. Ιωάννινα
Ζέρβας Μιχαήλ Φ.Μ.Σ. Φυσ. Ιωάννινα
Θεοδώρου Παναγιώτης ΚΑΤΕΕ Καλουτά
Λάμπρου Γεώργιος Π.Ο.Ε. Καστανιά Κον.
Μάντζιος Ιωάννης Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Λογγάδες
Μέγας Γεώργιος Π.Ο.Ε. Ζίτσα
Ντόντης Αθανάσιος Θεολογική Κεφαλόβρυσο
Οικονόμου Γεώργιος Φ.Μ.Σ. Φυσ. Χρυσοβίτσα
Παντάκης Αριστ. Νομική Φιλιάτες
Παπαγεωργίου Ιωάννης Νομική Ηγουμενίτσα
Παππάς Θεόδωρος ΣΕΛΕΤΕ Μεγ. Περιστέρι
Πέρτσαλης Κων/νος Ε.Μ.Π. Πολ. Μηχ. Μέτσοβο
Ρέβας Γεώργιος Αγγλική Φιλ. Μαυροβούνι
Σπυρίκος Ανδρέας Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Ιωάννινα
Σταχούλης Νικόλαος Οδοντιατρική Μέτσοβο
Τζαφέας Κων/νος Βιομηχανική Μέτσοβο
Τσουμάνης Κων/νος Θεολογική Βίτσα Ζαγ.
Φερεντίνος Χρήστος Θεολογική Σκλίβανη
Φίτσας Ιωάννης ΚΑΤΕΕ Ιωάννινα
Χαντζάρας Ιωάννης Γεωπονική Καρβουνάρι Θ.
  1984    
Αναστασίου Αθανάσιος Βιομηχανική Ιωάννινα
Γαλάνης Ευάγγελος Φ.Μ.Σ. Μαθ. Ιωάννινα
Γκρουίδης Ανδρέας Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Κήποι Ζαγ.
Γούσιας Χρήστος ΚΑΤΕΕ ΜελιγγοΙ
Δασούλας Βασίλειος Γυμν. Ακαδημία Μέτσοβο
Καλλές Νικόλαος Βιομηχανική Κρυόβρυση Θ.
Κίτσος Παναγιώτης ΚΑΤΕΕ Μουσιωτίτσα
Κυργοτάσης Αναστάσιος Νομική Μηλια Μετσόβου
Μπαλαμάτσιας Κων/νος Γεωπονική Ιωάννινα
Νούσιας Θεόδωρος ΣΕΛΕΤΕ Ιωάννινα
Παπαπέτρου Παναγιώτης Νομική Ιωάννινα
Σιάνος Δημήτριος ΣΕΛΕΤΕ Μικρό Περιστέρι
Σιώλος Δημήτριος Νομική Χρυσοβίτσα
Τόπης Ιωάννης Π.Ο.Ε. Μέτσοβο
Τσακανίκας Ελευθέριος Ε.Μ.Π. Πολ. Μηχ. Ιωάννινα
  1985    
Αρλέτος Πέτρος ΚΑΤΕΕ Καλαρρύτες
Βήκας Βασίλειος Ιατρική Δαφνούλα
Γαϊτανίδης Αθανάσιος Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Κόνιτσα
Γκαρτζονίκας Άλκιβιάδης Νομική Ιωάννινα
Διαμάντης Σπυρίδων Ε.Μ.Π. Ηγουμενίτσα
Ζαχαρέας Αλέξανδρος ΚΑΤΕΕ Ιωάννινα
Ζήγος Σπυρίδων Νομική Κουκούλι Ζαγ.
Κιούρας Ευάγγελος Φ.Σ.Μ. Γεωλ. Μέτσοβο
Κυργοτάσης Δημήτριος Νομική Μηλια Μετσ.
Κωσταδήμας Νικόλαος ΣΕΛΕΤΕ Ιωάννινα
Λαδιάς Γεώργιος Θεολογική Βίτσα
Μάντζιος Ζώης ΚΑΤΕΕ Λογγάδες
Μερτζάνης Κων/νος Ε.Μ.Π. Μέτσοβο
Μυλωνάς Δημήτριος Πάντειος Πράμαντα
Πανταζής Δημήτριος Θεολογική Παρδαλίτσα
Παπαγεωργίου Χρήστος ΚΆΤΕΕ Ιωάννινα
Σΐμος Βασίλειος Νομική Σύβοτα Παρ.
Σιόντης Δημήτριος Γεωπονική Χουλιαράδες
Σιούλης Τριαντάφυλλος Θεολογική Βοτονόσι
Στολάκης Ιωάννης Ε.Μ.Π. Μηχ. Τσαμαντάς Θ.
Τζιάσιος Τηλέμαχος ΣΕΛΕΤΕ Ιωάννινα
  1986    
Καραμίχας Νικόλαος Βιομηχανική Άνήλιο
Καψάλης Γεώργιος Π.Ο.Ε. Λάϊστα
Μπάγκας Ευάγγελος Θεολογική Ιωάννινα
Τόπης Στέργιος Πάντειος Μέτσοβο
Χασκής Χρήστος Πάντειος Κρυόβρυση
  1987    
Γκουρογιάννης Θεόδωρος Φιλοσοφική Γρανίτσα
Καζούκας Κλέαρχος Βιομηχανική Λάϊστα Ζαγ.
Καλλιμάνης Λουκάς Π.Ο.Ε. Καλέτζι
Κανταρέλης Ιωάννης Τ.Ε.Ι. Ιωάννινα
Μήτσης Δημήτριος Θεολογική Ιωάννινα
Μπούμπας Κων/νος Γυμν. Άκαδημ. Μέτσοβο
Παπασπύρος Περικλής Γυμν. Άκαδημια Βαρλαάμ
Τζαφέας Παναγιώτης Ε.Μ.Π. Μέτσοβο
  1988    
Βεβόπουλος Άλέξανδρος Πάντειος Ιωάννινα
Βρακάς Σπυρίδων Π.Ο.Ε. Καστρίτσα
Δασούλας Βασίλειος Ε.Μ.Π. Μέτσοβο
Δασούλας Θεοφάνης Ά.Σ.Ο.Ε.Ε. Μέτσοβο
Θεοδώρου Άλέξανδρος Γυμν. Άκαδημ. Ιωάννινα
Θεοδώρου Γεώργιος Γυμν. Άκαδ. Ιωάννινα
Κοντος Γεώργιος Ε.Μ.Π. Πολ. Μηχ. Κράψη
Ποσποτίκης Γεώργιος ΚΆΤΕΕ Μέτσοβο
  1989    
Άναγνώστου Παναγιώτης Θεολογική  
Βαδεβούλης Δημήτριος Βιομηχανική Μέτσοβο
Γατσέλος Χρήστος-Θωμάς Γυμν. Άκαδημια Λάιστα Ζαγ.
Γκορίτσας Ιωάννης Ε.Μ.Π. Ιωάννινα
Γκορκούλης Μιχαήλ Ε.Μ.Π. Μέτσοβο
Δερδεμέζης Μιχαήλ Π.Ο.Ε. Ιωάννινα
Καραμίχας Κων/νος ΣΕΛΕΤΕ Άνήλιο
Κουλίδας Ελευθέριος Νομική Ιωάννινα
Κωτσίκας Άναστάσιος Θεολογική Κόνιτσα
Νάτσης Πέτρος Ιατρική Λαγκαδά Κον.
Ντούκας Χρήστος Τ.Ε.Ι. Μηλια Μετσόβου
Παλαιοπάνος Άπόστολος Γυμν. Άκαδημία Ιωάννινα
Πάσχος Δημήτριος Βιομηχανική Μέτσοβο
Ρόζος Νικόλαος Σχ. "ΔΕΛΤΆ" Μέτσοβο
Τόπουλος Βασίλειος Οδοντιατρική Βήσσανη
Τσέφος Ιωάννης Γυμν. Άκαδημία Ιωάννινα
Ψωμάς Παναγιώτης Τ.Ε.Ι. Ιωάννινα
  1990    
Βερβίρης Ευάγγελος Φ.Μ.Σ. Ιωάννινα
Γκίτσας Θεοχάρης Γυμν. Ακαδημία Ιωάννινα
Γκόλιας Αλέξανδρος Σχ. Αυγερινοπούλου Λογγάδες
Ζήκος Χρήστος Φ.Μ.Σ. Ιωάννινα
Ζορμπάς Χρήστος Τ.Ε.Ι. Ιωάννινα
Μαγειρίας Μιχαήλ Παιδ. Δημ. Εκπ. Μηλια Μετσόβου
Μίχος Άνδρέας Ά.Σ.Ο.Ε.Ε. Ιωάννινα
Μπάτζιος Αδαμάντιος Γυμν. Ακαδημία Καρίτσα
Μπροϋζος Βασίλειος Βιομηχανική Ιωάννινα
Νούσης Δημήτριος Γυμν. Ακαδημία Πέρδικα
Νούσης Σωτήριος Βιομηχανική Πέρδικα
Ξιούρας Δημήτριος Siuth Eastern College Καρίτσα
Πανταζής Θεόδωρος Ε.Μ.Π. Ιωάννινα
Τσουρέκας Χαράλαμπος Siuth Eastern College Μέτσοβο
  1991    
Αλεξίου Δημήτριος Θεολογική Γεωργάνιστα
Γεωργόπουλος Κων/νος Γυμν. Ακαδ. Ιωάννινα
Γούσιας Βασίλειος Τ.Ε.Ι. Ιωάννινα
Ευθυμιάδης Ιωάννης Π.Ο.Ε. Ανατολή Ιωαν.
Ζαραβέλλας Βασίλειος Τ.Ε.Ι. Λογγάδες
Ζέκας Γεώργιος Βοηθών Ιατρ. Επαγγ. Ιωάννινα
Καρακάσης Ευάγγελος Νομική Ιωάννινα
Καραμίχας Κων/νος ΣΕΛΕΤΕ Ανήλιο
Κολιός Νικόλαος Πάντειος Τέρροβο
Λάμπρου Αθανάσιος Π.Ο.Ε. Καστρίτσα
Μήταρης Δημήτριος Γυμν. Ακαδ. Ιωάννινα
Μπάγκας Χριστόφορος Τ.Ε.Ι. Ιωάννινα
Μπουκουβάλας Αθανάσιος Γυμν. Ακαδημ. Καρίτσα
Νικολαΐδης Νικόλαος Νομική Βουνοπλαγιά
Ντούσκας Σταύρος Γεωπονική Παραμυθια
Παλαμάς Στέργιος Ε.Μ.Π. Μέτσοβο
Ρήνας Νικόλαος Γυμν. Ακαδ. Ανατολή Ιω.
Σιάφης Γεώργιος Πάντειος Παρασκευή Κόν.
Σιέμος Βασίλειος Γεωπονική Ιωάννινα
Τσακίρης Γεώργιος Τ.Ε.Ι. Ιωάννινα
Φασιάς Σταύρος ΣΕΛΕΤΕ Ιωάννινα
  1992    
Γιαννούκας Αδαμάντιος Σχ. Αυγερινοπούλου Μέτσοβο
Γούλιας Αθανάσιος Γυμν. Ακαδ. Ιωάννινα
Καπέτης Χρυσόστομος Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Μηλια Μετσ.
Καρατζήμας Ευθύμιος Ε.Μ.Π. Ιωάννινα
Κουτσομύτης Στ. Θεολογική Αν. Εκ. Σχ. Ιωάννινα
Λάμπρου Χαράλαμπος Π.Ο.Ε. Καστρίτσα
Ντούσκος Νικόλαος Νομική Ιωάνννα
Παππάς Χρυσόστομος Ανωτ. Εκκλ. Σχ. Αθ. Κατσικάς
Πάσχος Χρήστος Γεωπονική Παραμυθιά
Πρίντζης Νικηφόρος Νομική Ιωάννινα
Σάννας Ευάγγελος Γυμν. Ακαδ. Ιωάννινα
Σπάχος Κυριάκος Χημικό Π.Α. Μηλια Μετσόβου
Συλάκος Γεώργιος Ε.Μ.Π. Μέτσοβο
Τάτσης Νικόλαος Πάντειος Παραμυθιά
  1993    
Γάτσιος Αναστάσιος Γεωπονικη Συρράκο
Γιαντσούλης Βασίλειος Π.Ο.Ε. Κόνιτσα
Γκιζάς Νικόλαος Γεωπονική Ανατολή Ιω.
Γκόλιας Κων/νος S.E. College Λογγάδες
Δασούλας Τριαντάφυλλος Σχ. "ΔΕΛΤΆ" Μέτσοβο
Διαμάντης Νικόλαος Θεολογική Ιωάννινα
Δρούγιας Ιωάννης Τ.Ε.Ι. Βωβούσα
Θεμελής Γεώργιος Τ.Ε.Ι. Ιωάννινα
Καραμίχας Κων/νος Τ.Ε.Ι. Άνήλιο
Κυρικάκης Χαράλαμπος Θεολογική Πάργα
Μπροϋζος Γεώργιος Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Μεγ. Περιστέρι
Νιάκας Θεόδωρος Νομική Φιλιάτες
Παλαμάς Γεώργιος Βιομηχανική Ανήλιο
Παλαμάς Δημήτριος Βιομηχανική Ανήλιο
Παπαγεωργίου Μιχαήλ Γεωπονική Ιωάννινα
Πάσχος Αναστάσιος Τ.Ε.Ι. Ζωτικό
Ποσποτίκης Παναγιώτης Deree College Μέτσοβο
Σιαράβας Βασίλειος Γεωοπονική Σταυράκι
Σούλτης Γεώργιος Σιβιτανίδειος Μέτσοβο
Τσουρέκας Τιμολέων Γυμν. Άκαδ. Μέτσοβο
  1994    
Βαγγέλης Χαρίλαος Ε.Μ.Π. Συρράκο
Δασούλας Ελευθέριος Βιομηχανική Μέτσοβο
Δήμος Ευάγγελος Θεολογική Καρυές
Ισκος Ευάγγελος Πάντειος Μαντείο Δω.
Κάκαβος Νικόλαος Γυμν. Άκαδ. Λογγάδες
Καλτσούνης Άλέξανδρος Θεολογική Κλειδωνια
Μακρής Περικλής Ε.Μ.Π. Ιωάννινα
Μητσόπουλος Θεόδωρος Θεολογική Παλαιοχώρι Θεσπ.
Μπάθας Μιχαήλ Τ.Ε.Ι. Ιωάννινα
Παπαϊωάννου Γεώργιος Ά.Σ.Ο.Ε.Ε. Πλατανιά
Παππάς Γεώργιος Τ.Ε.Ι. Κατσικάς
Σπύρου Δημήτριος Βιομηχανική Άμπελοχώρι
  1995    
Δραγατσούλης Βασίλειος ΣΕΛΕΤΕ Δαφνούλα
Έφαπλωματάς Σπυρίδων Τ.Ε.Ι. Ιωάννινα
Ζιάβρος Χρήστος Γεωπονική Σερβιανά
Καζάνας Άντώνιος Πάντειος Βωβούσα
Καλοφύρης Νικόλαος Γυμν. Ακαδ. Ανήλιο
Καραπιπέρης Παντελής Γυμν. Ακαδ. Ιωάννινα
Μέτσιος Απόστολος Τ.Ε.Ι. Μέτσοβο
Μέτσιος Νικόλαος Γεωπονική Μέτσοβο
Μπίγγας Αλέξανδρος Βιομηχανιιή Πολύγυρο
Ότσιος Βασίλειος ΣΕΛΕΤΕ Ανήλιο
Πανάγιος Ιωάννης Γεωπονική Μέτσοβο
Σγουρός Δημήτριος Γεωπονική Γραμμένο
Σιαράβας Γεώργιος Γεωργικό Παν. Σταυράκι
Σταυράκης Κων/νος Ε.Μ.Π. Μέτσοβο
Τζώτζος Απόστολος Νομική Γοργοπόταμος
Τσουμάνης Θεόδωρος Πάντειος Τσεπέλοβο
Φλούδας Βασίλειος Πάντειος Ιωάννινα
  1996    
Βάνας Παναγιώτης Τ.Ε.Ι. Ιωάννινα
Ζήνας Δημήτριος Τ.Ε.Ι. Καρυές
Ζούνης Βασίλειος Τ.Ε.Ι. Ιωάννινα
Ζούνης Ευριπίδης Τ.Ε.Ι. Ιωάννινα
Θάνος Αναστάσιος Χημικό Π.Α. Μέτσοβο
Ισκος Αγγελος Βιομηχανική Μαντείο Δω.  
Κυρίτσης Βασίλειος ΣΕΛΕΤΕ Γρεβενίτι
Κυρίτσης Μάριος Π.Ο.Ε. Γρεβενίτι
Λιόντος Βασίλειος Φιλοσοφική Ιωάννινα
Παπαγιάννης Αχιλλέας Τ.Ε.Ι. Ιωάννινα
Παπαρούσης Χριστόδουλος Γεωπονική Ιωάννινα
Παπασπύρου Γεράσιμος Ε.Μ.Π. Ιωάννινα
Παπασπύρου Ελευθέριος Ά.Σ.Ο.Ε.Ε. Ιωάννινα
Παπαχρήστος Χρήστος Θεολογική Χρυσοβίτσα
Πλαχούρας Διαμάντης Π.Ο.Ε. Μηλιά
Σαρακατσάνος Θεόδωρος Πολ. Επιστημών Ιωάννινα
Σμήτας Χρήστος Θεολογία Ανήλιο
Σουκουβέλος Ιωάννης Τ.Ε.Ι. Ιωάννινα
Στεργίου Ευάγγελος Πολ. Επιστημών Ιωάννινα
Τζαλονίκος Νικόλαος Γυμν. Ακαδ. Μέτσοβο
Τρίχας Γεώργιος Τ.Ε.Ι. Μέτσοβο
Χρόνης Κων/νος Π.Ο.Ε. Μάζια
  1997    
Βάνας Παναγιώτης ΤΕΙ Ιωάννινα
Ζούνης Βασίλειος ΤΕΙ Ιωάννινα
Λιόντος Βασίλειος Φιλοσοφική Ιωάννινα
Παπαρούσης  Χριστόδουλος Γεωπονική Ιωάννινα
Παπασπύρου Ελευθέριος Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Ιωάννινα
Σαρακατσάνος Θεόδωρος Πολ. Επιστήμων Ιωάννινα
Στεργίου Ευάγγελος Πολ. Επιστήμων Ιωάννινα
Συκουβέλος  Ιωάννης ΤΕΙ Ιωάννινα
  1998    
Γιωτάκης Κων/νος Ε.Μ.Π. Άνθοχώρι
Γιωτάκης Χρήστος Τ.Ε.Φ.Ά. Ιωάννινα
Κουμπής Γρηγόριος Γεωπονική Τσεπέλοβο
Μαγειρίας Δημήτριος Τ.Ε.Ι. Μηλια
Μπούγιας Χαραάλαμπος Τ.Ε.Ι. Ιωάννινα
Πούλιος Άθανάσιος Ε.Μ.Π. Ιωάννινα
Ρούκος Βασίλειος Νοσηλευτική Φιλιάτες
Σδήρος Ηλίας Τ.Ε.Φ.Ά.Ά. Ιωάννινα
  1999    
Καραμούτσιος Ευάγγελος Παν. Πειραιά Ιωάννινα
Μάτσιος Στέφανος Φιλοσοφική Κόνιτσα
Ντόστας Μιχαήλ Νομική Ιωάννινα
Παπαγεωργίου Δημήτριος Νοσηλευτική Φιλιάτες
Παπαϊωάννου Άντώνιος Τ.Ε.Ι. Ιωάννινα
Σπύρου Σπυρίδων Παν. Πειραιά Ιωάννινα
Χρόνης Σπυρίδων Τ.Ε.Ι. Ιωάννινα
  2000    
Βακάλης Σωτήρης Οδοντιατρική Πλατανιά
Δασκάλου Κων/νος Τ.Ε.Ι. Ιωάννινα
Κουμπής Μιχαήλ Μηχ. Μηχανικών Τσεπέλοβο
Κυργοτάσης Άδαμ Νομική Μηλια
Λύτης Άλέξανδρος Νοσηλευτική Ιωάννινα
Μάντος Παϋλος Παν. Άθηνών Ιωάννινα
Ναυρόζογλου Κων/νος Παν. Πειραιά Άνατολή
Παναγιώτου Παναγιώτης ΣΕΛΕΤΕ Σκαμνέλι
Σαμεράς Νικόλαος ΤΕΦΆΆ Ιωάννινα
Τσάνης Δημήτριος Οδοντιατρική Ιωάννινα
Τσουμάνης Κων/νος Οπτομετρική Ιωάννινα
  2001    
Άθανασίου Σπυρίδων Τ.Ε.Ι. Ιωάννινα
Βήρος Κυριάκος Θεολογική Ιωάννινα
Γκούτζος Ηλίας Παν. Πειραιά Αργυρόκαστρο
Δεκόλης Γεώργιος ΤΕΙ Πειραιά Μικρ. Γότιστα
Δημητρίου Κων/νος ΣΕΛΕΤΕ Κόνιτσα
Ηλίας Κων/νος Παν. Άθηνών Ιωάννινα
Κίτσιος Χρήστος Πάντειο Ιωάννινα
Κολιάκης Δημήτριος Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε Λακκα Σούλι
Κουκούλης Γεώργιος ΣΕΛΕΤΕ Ιωάννινα
Κωστούλας  Δημήτριος Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε Χρυσοβιίσα
Λοβιστε Αλί Ράντσου Παν. Πειραιά Ιωάννινα
Μητσόπουλος Παναγιώτης Τ.Ε.Ι. Ιωάννινα
Μπάζας Κων/νος Γεωπονική Ιωάννινα
Μπασούνας Γεώργιος Θεολογική Ιωάννινα
Νάστος  Δημήτριος Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Φιλιάτες
Ντούσκας Θεόδωρος Φαρμακευτική Ιωάννινα
Πάκος Δημήτριος Τ.Ε.Ι. Ιωάννινα
Παπαδημητρίου Άγγελος Ε.Μ.Π Ιωάννινα
Παπαϊωάννου Μιχαήλ Παν. Άθηνών Ιωάννινα
Παπαναστασίου Αλέξανδρος ΤΕΙ Αθήνας Ιωάννινα
Παπαναστασίου Παντελής ΤΕΙ Αθήνας Ιωάννινα
Παππάς Ορέστης ΣΙΒΗΤΆΝΕΙΔΙΟ Ιωάννινα
Σαμερας Σπυρίδων ΤΕΦΆΆ Ιωάννινα
Σΐμος Ιωάννης Τ.Ε.Ι. Ιωάννινα
Σκάρλος Δημήτριος Θεολογία Ιωάννινα
Τάτσης Δημήτριος Νομική Ιωάννινα
Τόψης-Γιώτης Θωμάς Ε.Μ.Π Ιωάννινα
Τσάνης Άλέξανδρος Ε.Μ.Π. Ιωάννινα
Τσάπος Ιωάννης Οικονομικων Επιστ. Μηλιά Μετσόβου
Τσατσάνης Νικόλαος ΣΕΛΕΤΕ Ιωάννινα
Τσόδουλος  Άγγελος Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε Ιωάννινα
  2002    
Βήρος Κυριάκος Θεολογία Ιωάννινα
Κίτσιος  Χρηστός Πάντειο Ιωάννινα
Κουκούλης  Γεώργιος ΣΕΛΕΤΕ Ιωάννινα
Μπάζας  Κων/νος Γεωπονική Ιωάννινα
Μπασούνας Γεώργιος Θεολογία Ιωάννινα
Παπαιωάννου  Μιχαήλ Παν. Αθηνών Ιωάννινα
Σίμος  Ιωάννης ΤΕΙ Ιωάννινα
Τσατσάνης  Νικόλαος ΣΕΛΕΤΕ Ιωάννινα
  2003    
Γκαρτζονίκας Άγγελος ΣΕΛΕΤΕ Ιωάννινα
Γουδέβενος Γεώργιος ΣΕΛΕΤΕ Μέτσοβο
Καλαμπόκης Κων/νος ΤΕΙ Κατσικά
Κατσιάφας Κων/νος Θεολογική Ιωάννινα
Λύτης Δημήτριος ΑΣΟΕΕ Ιωάννινα
Μαυρογιώργος Γεώργιος Τ.Ε.Ι. Μέτσοβο
Παΐλας Απόστολος ΣΕΛΕΤΕ Ανήλιο
Πανδής Ιωάννης Τ.Ε.Ι. Ιωάννινα
Σιαφάκας Γεώργιος Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Ιωάννινα
Σιώλος Λεωνίδας ΣΕΛΕΤΕ Χρυσοβίτσα
Σκάρλος Ελπιδοφόρος Θεολογία Ιωάννινα
Τάτσης Σάββας ΣΕΛΕΤΕ Αγ. Σαράντα
Τζαρούχης Αθανάσιος Ι.Ε.Κ. Μέτσοβο
Τζουμερκιώτης Δημήτριος Ε.Μ.Π. Σκαμνέλι
Τόδης Δημήτριος I.S.T. Μέτσοβο
Τόκης Ηρακλής ΑΣΟΕΕ Ιωάννινα
  2004    
Βακάλης Μιχάλης Τ.Ε.Ι. Ιωάννινα
Βάκκας Θεόδωρος Ε.Μ.Π. Ιωάννινα
Γογόλης Λάμπρος ΣΕΛΕΤΕ Ιωάννινα
Καζάζης Μιχαήλ Τ.Ε.Ι. Ιωάννινα
Μάκος Ηλίας Θεολογία Πολύδροσο
Ματσούκας Σπυρίδων Τ.Ε.Ι. Ανατολή
Μέγας Δημήτριος ΑΣΟΕΕ Ιωάννινα
Μητρογιώργος Αλέξανδρος ΣΕΛΕΤΕ Ιωάννινα
Μυττάρης Γεώργιος ΣΕΛΕΤΕ Ιωάννινα
Νίκου Αθανάσιος Θεολογική Ιωάννινα
Πάκος Δαμιανός Βιολογία Ιωάννινα
Παναγιώτου Κων/νος Παν. Πειραιά Ιωάννινα
Παπακίτσος Χρήστος ΆΣΟΕΕ Ιωάννινα
Παπαμιχαήλ Στέφανος Ε.Μ.Π. Μαζαράκια
Σωπίκης Δημήτριος Γεωπονική Ιωάννινα
Τέσιας Δημήτριος Τ.Ε.Ι. Μέτσοβο
Ψαροβασίλης Άδριανός ΆΣΟΕΕ Ιωάννινα
  2005    
Βάκκας Παναγιώτης Π.Ο.Ε Ιωάννινα
Βράντος Αναστάσιος ΤΕΙ Ιωάννινα
Ζαφεάρης Θεόδωρος ΣΕΛΕΤΕ Ιωάννινα
Ιατρού  Κοσμάς ΑΣΟΕ Ιωάννινα
Καλογηρου  Δημήτριος Γερμανική Φιλ. Ιωάννινα
Καλογήρου  Δημήτριος Ε.Μ.Π. Ιωάννινα
Κορτσινόγλου Παντελεήμων ΣΕΛΕΤΕ Κόνιτσα
Κρανάς Ευάγγελος Ε.Μ.Π. Ιωάννινα
Μάντζιος Γεώργιος ΤΕΙ Κατσικά
Μηττάκος Γεώργιος ΤΕΙ Μέτσοβο
Μπολοτσης Βασίλειος Ιατρική Παραμυθιά
Νίκου Ηλίας Θεολογία Κόνιτσα
Παπαχρήστος  Αλέξανδρος Νοσηλευτική Ιωάννινα
Παρθενίου  Χρηστός Γεωπονική Ιωάννινα
Πριμικύρης Δημήτριος Ιατρική Μέτσοβο
Χαλλαντερ Βύρωνας ΤΕΙ Ιωάννινα
  2006    
Βαγγελίδης  Κων/νος Ε.Μ.Π. Ιωάννινα
Κοσμάς  Σπυρίδων ΤΕΙ Πειραιά Ιωάννινα
Λιόντος Παύλος ΣΕΛΕΤΕ Ιωάννινα
Μπαλωμένος Βασίλειος Ε.Μ.Π. Ιωάννινα
Παπαδημητρίου Κων/νος Ε.Μ.Π. Ιωάννινα
Ραμπόρας  Άγγελος Πάντειο Ιωάννινα
Σουρής Ευάγγελος Ε.Μ.Π. Ιωάννινα
Τσάνης Αθανάσιος Ε.Μ.Π. Ιωάννινα
Τσίρκας Κων/νος Οικ.Παν. Αθηνάς Πράμαντα
Τσούμπος Ιωάννης ΤΕΙ Πειραια Ιωάννινα
  2007    
Γκόγκας Χρηστός Γερμανικη Φιλ. Ιωάννινα
Ευσταθίου  Παναγιώτης ΣΕΛΕΤΕ Ιωάννινα
Ζαγορίσιος  Παναγιώτης ΣΕΛΕΤΕ Ιωάννινα
Κώτσης  Γρήγορος ΤΕΙ Αθήνας Ιωάννινα
Μάκος Κων/νος Ε.Μ.Π. Ιωάννινα
Τραγουδάρας  Νικόλαος Νομική Ιωάννινα
Τσαπραλής Δημήτριος ΤΕΙ Αθήνας Χρυσοβίτσα
Τσίρκας Κων/νος Πάντειο Πράμαντα
Χήτος Ανδρέας Γεωπονική Ιωάννινα
  2008    
Ανδρίκος Χρηστός Ε.Μ.Π. Ιωάννινα
Γκούντας Αθανάσιος ΣΕΛΕΤΕ Κόνιτσα
Ευστρατίου Ανδρέας Γεωπονικο Παν Ιωάννινα
Καραμπάς Φώτιος Γερμανική Φιλ. Ιωάννινα
Καχριμάνης Γεώργιος ΤΕΙ Αθήνας Μέτσοβο
Κεραμάρης Θεόδωρος Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Φιλιάτες
Μπερής Γεωχαρής Ε.Μ.Π. Ηγουμενίτσα
Νάστος  Γεράσιμος Οικονομ. Επιστ. Φιλιάτες
Παπαδάπουλος  Εμμανουήλ Πολίτικων Επιστ. Δελβινάκι
Πήχας Νικόλαος ΤΕΙ Αθήνας Ιωάννινα
Ράκκας Ιωάννης Πολ. Δομ. Έργων Μεγ. Περιστέρι
Τσιαλιαμάνης Βασίλειος Ε.Μ.Π. Ιωάννινα
Τσιλιγιάννης Γεώργιος Οικονομ. Επιστ. Πράμαντα
  2009    
Βαρσάνης Στέφανος ΤΕΙ Αθήνας Μέτσοβο
Γατζιας Ηλίας Γεωπονικό Παν. Ιωάννινα
Δημολίκας Ευάγγελος ΤΕΙ Ηλεκτρ. Αθήνας Ιωάννινα
Νάτσιας Δημήτριος Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Μεγ. Περιστέρι
Πανάγιος Ιωάννης Ε.Μ.Π. Μέτσοβο
Ράκκας Αλέξανδρος Πολιτ.Δομ.Εργων Μεγ. Περιστέρι
Τάχιας Θωμάς Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσπρωτία
Τσόλκας Βασίλειος Ε.Μ.Π. Ιωάννινα
Τσόλκας Δημήτριος Ε.Μ.Π. Ιωάννινα
Φώτος Απόστολος ΤΕΙ Αθηνας Ιωάννινα
  2010    
Γαιτανίδης Ελευθέριος ΠΑΝΤΕΙΟ Κόνιτσα
Καλαντζής Δημήτριος ΤΕΙ Ηλεκτρ. Αθήνας Ιωάννινα
Καραγιαννόπουλος Πέτρος Πάντειο Ιωάννινα
Κολπονδίνος Θεόδωρος ΤΕΙ Αθήνας Ιωάννινα
Λαζάνης Χάρης Πάντειο Ιωάννινα
Μαυροπάνος Κων/νος Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Ιωάννινα
Μηττάκος Αλέξανδρος ΤΕΙ Αθήνας Μέτσοβο
Μόσχος Βασίλειος Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε Ιωάννινα
Ότσιος Απόστολος ΤΕΙ Αθήνας Ανήλιο
Παππάς Στέφανος Παν. Πειραιώς Ιωάννινα
Παρουσιάδης Μιχαήλ Πάντειο Πανεπιστήμιο Ιωάννινα
Σταχούλης  Ιωάννης Α.Σ.Ο.Ε. Μέτσοβο
Τζίμας  Ζήσης ΤΕΙ Αθήνας Χρυσοβίτσα
Τσουμάνης Αναστάσιος Ε.Μ.Π. Ιωάννινα
Φάφαλης Δημήτριος Γεωπονικό Παν. Μέτσοβο
 Απόφοιτοι Τελευταίων Ετών  
Δεκόλης Γεώργιος Δημ. Έργων Τ.Ε.Ι.  
Δημολίκας Ευάγγελος  Τ.Ε.Ι.  
Δημολίκας Κων/νος Πολυτεχνείου Ηλ. Μηχ.
Κιτσανός Κων/νος Πολυτεχνείο  
Λαζάνης Χαρίλαος Νομική  
Μπαλωμένος Δημ. Πολυτεχνείο  
Μύτακας Άλέξ. Τ.Ε.Ι.  
Νάστος Γεράσιμος Οικονομικό ΕΚΠΆ  
Νάστος Δημ. Ά.Σ.Θ.Ο.Ε.  
Πανάγιος Ιωάννης Πολυτεχνείου  
Παπαδόπουλος Εμμανουήλ Π.Ο.Ε. Νομική  
Τραγουδάρας Ιωάννης Νομική  
Τσάλκας Δημ. Ε.Κ.Π.Α.  
Τσάπος Ιωάννης Ε.Κ.Π.Α.  
Τσίρκας Γεώργιος Οικουμενικό ΕΚΠΑ  
Τσίρκας Λάμπρος Α.Σ.Ο.Ε.Ε.  
       
* Τον κατάλογο των αποφοίτων πού δημοσιεύομε μάς τον έστειλε ή Γραμματεία της Φ.Ε.Τ. Δεν είναι πλήρης. Υπάρχουν και άλλοι πού έφυγαν απο την Εστία, πριν ολοκληρώσουν τις σπουδές τους.
 

Ο δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της πλοήγησή σας