Πληροφορίες (ιατρικές ειδικότητες)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑTIA
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ
Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ: ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έχοντας υπόψιν το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος σας ενημερώνουμε  ότι η εγγραφή των πτυχιούχων των Ιατρικών Σχολών στις Λίστες Αναμονής Ιατρικών Ειδικοτήτων για τα νοσοκομεία ΟΛΗΣ της Περιφέρειας Ηπείρου, θα πραγματοποιηθεί την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22-03-2024 μετά τη λήψη της Βεβαίωσης Περάτωσης Σπουδών και της Βεβαίωσης κατάθεσης δικαιολογητικών στον Π.Ι.Σ. για την λήψη Βεβαίωσης Έναρξης Ιατρικού Επαγγέλματος.

Στις ειδικότητες για τις οποίες θα κατατεθούν περισσότερες από μία αιτήσεις η σειρά προτεραιότητας θα δοθεί κατόπιν κληρώσεως σύμφωνα με την αριθ. πρωτ. οικ. 103895/710/05-08-2020 απόφαση του Περιφερειάρχη Ηπείρου.

Η υποβολή των αιτήσεων θα ξεκινήσει με την λήψη της Βεβαίωσης κατάθεσης δικαιολογητικών στον Π.Ι.Σ. και θα γίνονται δεκτές έως στις 15:00μ.μ.

Η κλήρωση θα διεξαχθεί στο Τμήμα Υπηρεσιών & Επαγγελμάτων Υγείας της Περιφέρειας Ηπείρου (ΓΡΑΦΕΙΟ:132), στις 15:15μ.μ.

Η αποστολή των δικαιολογητικών μπορεί να γίνει και μέσω email στην διεύθυνση tykeyioa@php.gov.gr με την αίτηση και την υπεύθυνη δήλωση με γνήσιο της υπογραφής.

Η κλήρωση αφορά ΜΟΝΟ τις αιτήσεις που θα κατατεθούν στις 22-03-2024 είτε δια ζώσης είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο το αργότερο έως τις 15:00.

Παρακαλώ να συμπληρώσετε στην αίτηση το email σας.

 

Εγγραφή γιατρού σε λίστα αναμονής για έναρξη ειδίκευσης:

Καλωσήρθατε!

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας:

Retrieve your password

Εισαγάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας.